Wat klanten over Timegate N@tworks zeggen

Onderstaande referenties zijn terug te vinden op linkedin.


20 november 2014, Marco Blonk

"Ik ben erg blij dat ik mag samenwerken met Patrick bij de Sligro. Patrick is een rustig persoon met een hoop kennis van Microsoft producten. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat de klant zonder zorgen moet kunnen werken. Patrick is iemand die van moeilijke vraagstukken houd. De wilskracht en geduld om tot oplossingen te komen is gigantisch en hij is dan ook een hele goede troubleshooter. Ook nieuwe producten ziet Patrick als een leuke uitdaging en heeft hij gauw onder de knie. Ik ervaar Patrick als fijne collega, die hard werkt en een waardevolle toevoeging is aan ons team."


7 oktober 2013, Danny Kerkhof

"Patrick is een fijne collega om mee te werken en is niet bang voor een uitdaging. Hij staat voor iedereen klaar en is dan ook zeer behulpzaam. We hebben zijn hulp ingeroepen om een stuk slagkracht te bewerkstelligen. In deze zochten we dan ook iemand met brede kennis van ICT (denk aan Microsoft, Citrix, VmWare, XenApp etc.). Hiervoor waren we bij Patrick aan het juiste adres. We wensen hem nog veel succes met verdere uitdaingen en zullen onze wegen zeker nog kruisen"


20 juni 2013, Tunde Akande

"Patrick is a professional with a high sense of responsibility. Patrick played a key role in the succesful migration of more than 3500 users from XP to Windows 7 platform. Patrick was a valuable resource to my team."

 

 


28 oktober 2012, Ed Fennis

"Patrick heeft Raet op diverse vestigingen ondersteund bij de uitrol van Windows 7. Vanaf dag 1 merk je het ondersteunend vermogen van Patrick. Hij heeft een echte “drive” om de klant te helpen de gewenste doelen vlot en efficiënt te bereiken. Hij doet dat op zeer kundige en vriendelijke wijze. Daarnaast komt hij regelmatig met advies hoe zaken beter kunnen. Vanuit diverse hoeken binnen Raet wordt gevraagd om “Patrick” te sturen als er een “klus” geklaard moet worden. Een mooi compliment die hij zonder meer verdient!"

27 augustus 2012, Inge Ligthart

"Patrick has done a good job at Raet in the migration to Window 7. Parick is efficient, customer friendly en very skilled the execution."


2 juni 2014, Sef Gruijters

"Ik heb Patrick leren kennen als een ter zake kundige collega en hij weet direct wat er van hem verwacht wordt, als floorwalker nam hij vaak de overige collega's mee in het te behalen doel. Patrick zegt wat hij doet maar doet ook zeker wat hij zegt, je weet dus precies wat je aan hem hebt."

6 juni 2012, Ali Yaşa

"We hebben Patrick ingehuurd om tijdens de migratie de werkplekken in te spoelen en nazorg te geven aan de gebruikers. Dit heeft hij met grote toewijding en plezier gedaan. Hij is een professionele ICT consultant en heeft zijn waarde bewezen. Graag werken we in de toekomst weer samen met hem!"

5 juni 2012, Clifford Wissink

"Patrick heeft het Rijkswaterstaat migratieteam voor locatie Koningskade Den Haag ondersteund tijdens en na de migratie. In eerste instantie enkel voor de dag van de migratie en de dag erna in de nazorg, maar uiteindelijk hebben we Patrick een volle week kunnen inzetten. Zijn klantgerichtheid, -vriendelijkheid en hulpvaardigheid is van grote waarde geweest. Patrick pakt alles op wat wordt gevraagd en koppelt voortdurend de status terug aan het projectteam. Met andere woorden: grote klasse, Patrick. Ik hoop tot de volgende migratie!"


6 juli 2012, Lia Oosterhof

"Patrick is een zeer service gerichte persoon die wij graag naar onze klanten sturen. Hij is rustig, vriendelijk en zeer kundig. Hij is enige jaren bij ons in dienst geweest, is nu zelfstandig, en wij maken nog steeds gebruik van zijn diensten."

Timegate N@tworks maakt gebruik van cookies. Klik rechts op 'Lees meer...' of klik op Lees meer...