Zakelijk Diensten

Wat u kunt verwachten

Timegate N@tworks heeft een hands-on instelling, ik weet van aanpakken.

Een van de taken die onlosmakelijk is van servers en werkplekken is het beheer ervan. In drukke tijden kan het voorkomen dat u extra personeel nodig heeft om de aanvragen te kunnen verwerken, maar u verwacht niet dat daar een nieuwe FTE voor aangenomen hoeft te worden. Hiervoor ben ik de aangewezen persoon.

Serverbeheer


Serverbeheer bestaat niet alleen uit het oplossen van incidenten, maar is een verzamelnaam voor alle beheerwerkzaamheden die met servers te maken hebben.

Timegate N@tworks kan ingezet worden voor onder andere:
► Dagelijks Serverbeheer
► Server installatie
► Server software installatie

Werkplekbeheer


Veel processen zijn geautomatiseerd middels MDT of SCCM. Inspoelen, uitleveren, software installaties, gebruikersrechten en incidentoplossing zijn kenmerken van werkplekbeheer. Dagelijks wordt er gecontroleerd of er potentiële machines zijn met virussen of andere malware om een uitbraak in het netwerk te voorkomen.

Timegate N@tworks kan ingezet worden voor onder andere:

► Process optimalisering
► Inspoelen van machines
► Uitleveren van machines
► Incident oplossing

Migratie


Uw organisatie gaat over naar een nieuwe versie van bijvoorbeeld Microsoft Windows of een nieuwere versie van Microsoft Office. De bestaande gegevens van gebruikers en documenten moeten hiervoor worden verplaatst (gemigreerd).

Meestal gaat dit een hele projectorganisatie aan en zijn er taken benoemd voor diverse afdelingen en medewerkers van IT. Ik kan in de projectorganisatie worden opgenomen voor het migreren van de gebruikersdata, computersystemen, Microsoft Server of Workstation versie.

Projecten waarin ik heb meegewerkt:

► DSM - Limburgse kantoren voorzien van nieuwe machines en gebruikersbegeleiding
► RAET - Landelijke uitrol nieuwe machines en gebruikers gegevens overdracht
► Rijkswaterstaat - Landelijke uitrol nieuwe machines en gebruikersbegeleiding

Implementatie


U heeft nieuwe hardware of software aangeschaft en wilt dit uitbesteden om bijvoorbeeld de werkdruk op de afdeling te verminderen. Ik kan worden ingezet om het implementatie project te volbrengen.

Particuliere Diensten

Timegate N@tworks komt graag bij u aan

Als particulier heeft u regelmatig een vraag met betrekking tot uw thuiscomputer en / of netwerk, maar heeft er zelf de kennis of de tijd niet voor. Geen probleem, ik kom op afspraak bij u aan huis en los het probleem ter plekke op. Indien het oplossing naar verwachting langer dan een uur zal duren of wanneer er verder onderzoek benodigd is, zal ik in overeenstemming met u het systeem mee naar kantoor nemen om daar het probleem verder op te lossen.

Timegate N@tworks is aangesloten bij ICTWaarborg en daar mag u als particulier het een en ander van verwachten. 

Probleemoplossing


U kunt bij Timegate N@tworks terecht voor elk probleem dat u heeft met uw computer, randapparatuur, netwerkcomponenten en bekabeling.

Indien u een defect apparaat heeft kunt u bij mij een nieuwe bestellen en ik neem het oude defecte apparaat mee.

Denk hierbij de onder andere de volgende apparaten:

► Computer
► Modem / Router
► Network Attached Storage (NAS)
► Printer

Installatie

Installatie

Opschonen


Uw computer wordt de laatste tijd steeds trager, maar hoe kan dat?

Uw computer wordt vaak gebruikt en u plaatst alles netjes in uw 'Mijn Documenten' map of in 'Mijn Afbeeldingen', maar wanneer u internet gebruikt worden er allerhande bestandjes opgeslagen op uw harde schijf. Ook het downloaden van bestanden wordt in een map opgeslagen en vaak niet leeggemaakt.

Heeft u een gratis anti-virus programma of helemaal geen anti-virus programma dan kan het voorkomen dat uw computer is geïnfecteerd met een virus of andere schadelijke software, waardoor uw computer wordt vertraagd.

Om uw computer weer sneller te maken moet deze opgeschoond worden.

Reinigen


Wanneer uw computer meer en meer geluid maakt dan normaal is dat meestal een indicatie dat deze verstopt raakt.

Een computer heeft meerdere ventilatoren die lucht van buiten de computerkast aanzuigen en aan de achterkant weer uitblazen. Hierdoor wordt ook stof aangetrokken dat aan de ventilatoren blijft plakken en uiteindelijk de warmte niet meer kan afvoeren.

Het geluid wordt veroorzaakt doordat de ventilatoren harder moeten gaan draaien. Wanneer de computer niet meer voldoende gekoeld worden zal deze uitvallen.

 

 

 

Bekabeling


Bekabeling aanleggen in huis kan een behoorlijke klus zijn.

Ik kan voor u de bekabeling aanleggen en wegwerken. Hiervoor maken we een afspraak en kom ik kijken wat de huidige situatie is en hoe u de bekabeling aangelegd wilt hebben.

Internet


U heeft een nieuwe aansluiting aangevraagd of een andere provider gekozen zonder monteur.

Ik kan voor u het internet komen aansluiten wanneer u alle apparatuur in huis heeft van uw provider. Ook uw televisie kan aangesloten en ingesteld worden zonder beperking van het aantal aan te sluiten en in te stellen televisies.

De meeste internet providers hebben een maximum van 3 aansluitingen, meer aansluitingen dienen bij de provider aangevraagd te worden alvorens u er meer dan 3 kunt gebruiken.

Prijzen


Onderstaande prijzen zijn gericht aan de particuliere sector:

►  Probleemoplossing   € 40,--  
Opschonen  € 40,--  
Reinigen  € 25,--  
Bekabeling  € 27,--  
Internet  € 40,--  
       
Onderzoekskosten  € 25,--  
voorrijkosten  < 50 km  geen
voorrijkosten  > 50 km  Vanaf 50 km
 € 2,-- per 10 km

Alle genoemde prijzen zijn exclusief materiaalkosten en inclusief 21% BTW.
Voor alle niet genoemde werkzaamheden geld een standaard uurtarief van € 40,-- inclusief 21% BTW.

Timegate N@tworks maakt gebruik van cookies. Klik rechts op 'Lees meer...' of klik op Lees meer...