EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Patrick Quaedvlieg en als Zelfstandig Professional verleen ik diensten in de automatisering.

Timegate N@tworks biedt sinds 2001 automatiseringsoplossingen voor het klein en middenbedrijf. Als uitgangspunt houd ik mij graag aan het motto “No nonsense, but solutions”.

De diensten die ik aanbied zijn niet alleen geschikt voor het klein en middenbedrijf, maar ook voor particuliere klanten. Voor de klant wil ik het graag eenvoudig en toch professioneel houden, een nette oplossing aanbieden die niet te duur is.

Graag bied ik u de extra handen die nodig zijn op momenten dat u ze tekort komt op gebied van Serverbeheer, Werkplekbeheer, Migratie en Implementatie werkzaamheden.

Begonnen als elektricien in de utiliteit waarin ik 6 jaar ervaring heb opgedaan, ben ik erin geslaagd om een opleiding in de automatisering te volgen. Tijdens en na deze opleiding heb ik 5 jaar ervaring opgedaan in diverse functies in de automatisering. In deze periode is ook Timegate N@tworks ontstaan, een periode die behoorlijk intensief en hectisch genoemd mag worden. Een fulltime baan overdag, het opzetten van een onderneming in de avonduren en de weekenden is erg intensief. Inmiddels heb ik dit ingeruild voor het fulltime ondernemerschap en volg ik diverse cursussen om up-to-date te blijven van de laatste technieken.

Timegate N@tworks kan op verschillende vlakken iets voor u betekenen, kijk voor een volledig overzicht op de diensten pagina.

Timegate N@tworks maakt gebruik van cookies. Klik rechts op 'Lees meer...' of klik op Lees meer...